Boston & being back home

Hallo lieve allemaal! Ik heb jullie een beetje (nou, zeg maar heel erg) verwaarloosd. En hoe kwam het? Ik heb er geen goed antwoord voor, dus sorry. Inmiddels ben ik al lang terug in Nederland en zit ik nu in mijn kamertje dit te typen. De laatste dagen van mijn tijd in Amerika heb ik doorgebracht in Boston, in mijn eentje. Boston was heel erg leuk, ik heb voornamelijk de toerist uitgehangen. Ik heb een hop-on, hop-off bustour gedaan, ik ben bij een circusshow geweest, ik heb nog wat laatste cadeautjes gewinkeld en ik heb in mijn eentje heerlijk gegeten. Zoals je kan lezen was het een leuke tijd, maar ik ben erachter gekomen dat ik toch liever mensen om mij heen heb. Best een goede vondst, hiervoor dacht ik soms dat ik een einzelgänger ben, maar niets is minder waar.

IMG_7158.JPG
Boston in de regen
Processed with VSCO with c1 preset
Straat van mijn hotel

Na mijn daagjes in Boston werd het toch echt tijd om naar het vliegveld te gaan en mij klaar te maken voor een 12 uur durende reis, inclusief de 6 uur durende overstap op Manchester. De hele reis ging goed en ik heb heerlijk kunnen relaxen en filmpjes gekeken, de normale dingen die je doet in  een vliegtuig. Maar die overstap!!! Aaargh, het was echt vreselijk, want ik was zooo dichtbij huis maar toch nog zo ver weg. Gelukkig waren mijn koffers er heel snel toen ik eenmaal aangekomen was op Schiphol en stonden daar mijn papa en mama met grote glimlachen op hun gezicht op mij te wachten! Thuis hebben we bij de snackbar patatjes en een frikandel gegeten, en toen was het tijd voor mij om te slapen. De volgende ochtend werd ik fris en fruitig wakker en had ook geen last van jetlag! Al met al kan ik zeggen dat ik dus veilig weer in Nederland ben (al hadden veel van jullie dat waarschijnlijk al gemerkt!). AP is back in town 🙂

Bedankt voor het lezen van AL mijn blogposts & misschien tot de volgende (je weet het bij mij maar nooit). Liefs X

1 Response

  1. Rob

    Fijn dat je weer thuis bent en het voelt alweer zo gewoon, maar in mijn hoofd zal het nooit meer vanzelfsprekend zijn dat je er bent, iedere dag is een bijzondere dag en zo zal het blijven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s