Family business

AP, waar ben je? Long time no see… Nou, ik was in Lake Geneva met Joshua en zijn familie. Toen we geland waren op Chicago O’Hare kwam Joshua’s oom, Harry, ons ophalen. Hierna was het ongeveer een uurtje rijden naar Lake Geneva en toen we thuis kwamen had Kathy, de vrouw van Harry, spaghetti voor ons gemaakt. Het was heeerlijk om weer eens in een soort “huiselijke” sfeer te zijn en iemand te hebben die spaghetti voor je opschept. Het was al laat in de avond, dus na wat gekletst te hebben was het tijd om naar bed te gaan. MAAR! Toen was er een tornado alarm!! Joshua en ik hadden de tornado’s meegenomen uit Texas zeiden ze, haha. Gelukkig liep het weer allemaal goed af, dus dat is alweer mijn derde tornado die ik heb overleefd. Wie had dat gedacht?

De volgende dag was een chill dag en een wasdag! Na die daagjes Austin hadden we genoeg werk om te doen (zoals een blog schrijven), dus dat hebben we lekker gedaan. Het was buiten ook nog eens heel regenachtig, dus heel veel anders hadden we niet kunnen doen. In de middag zijn we wel eventjes naar het dorp geweest om wat te lunchen en rond te lopen, maar door de regen was dat toch wat korter dan verwacht. In de avond zijn we gaan eten bij Janie, de zus van Joshua’s oma. Zij had heerlijk Nederlands eten gemaakt, draadjesvlees, aardappelpuree en sperzieboontjes met appelmoes. Wij vonden het heel grappig dat Joshua’s Amerikaanse familie dit helemaal geweldig vond, voor ons is het normaal eten!

18486029_1564184056947111_3159049299425680614_n.jpg
Oma Janie, Martha, Harry, Craig, AP & Joshua
18519679_1564184096947107_1482022764768455854_n
AP, Oma Janie & Joshua
18581461_1564184090280441_3431081623929542223_n
Martha, Craig, Kathy, Harry, AP & Joshua

Ondanks dat ik Joshua’s familie niet kende en Joshua ze al meer dan 10 jaar niet had gezien was het meteen super gezellig, ik voelde me prima thuis. De volgende dag zijn Joshua en ik gaan zwemmen bij Abbey Springs en daarna is Joshua gaan schieten met Harry, ik bleef thuis om de was af te maken en een boekje te lezen (zo huiselijk). In de avond gingen we voor een echt Wisconsin diner (Lake Geneva ligt in Wisconsin), Friday fish fry! Je kreeg een groot bord met gebakken vis op tafel en daar kon iedereen heerlijk van eten, wederom waren we met de hele familie en hebben we veel gelachen. Deze avond was het tijd om van slaapplaats te wisselen, want nu gingen we slapen bij Joshua’s andere oom, Craig, en zijn vrouw Martha.

Craig en Martha hebben twee hondjes, Bella en Ellie, die ik was helemaal gelukkig. Ik heb de rest van de avond met de hondjes geknuffeld en daarna was het tijd voor bed. De volgende ochtend zijn Craig, Martha, Joshua en ik weer naar Abbey Springs gegaan, maar deze keer om er te ontbijten. Nomnomnom, mij kan je niet gelukkiger maken. Hierna kwam Kirsten, de middelste dochter, ons ophalen om naar Madison te rijden (de hoofdstad van Wisconsin). Met z’n drieën hebben we hier, door de regen, gewandeld en we zijn het Capitol Building in gegaan (dat mag stiekem helemaal niet). Na al het gewandel en nat geregend te zijn vonden we het tijd om wat te lunchen bij een sushi tentje. Het was een nogal late lunch, dus hierna zijn Joshua en ik terug gereden naar Lake Geneva. We gingen de auto terug brengen naar oma Janie en toen mochten we spontaan weer mee eten. En dat was alweer het einde van die dag.

De volgende dag was het tijd voor Joshua en ik om verder te gaan naar onze volgende bestemming, maar niet voordat we nog hebben ontbeten met oma Janie, Craig en Martha. Het was ongelooflijk leuk om de familie van Joshua te leren kennen en om zoveel met elkaar te lachen.

Tot de volgende blog! X

2 Responses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s