Austin – part 1

Hey you! 31 blogposts heb ik geschreven de afgelopen tijd, en weet je waar ik achter ben gekomen? Ik vind bloggen hartstikke leuk! De afgelopen blogposts waren een soort van verplicht, het was een opdracht van school, maar vanaf nu blog ik vrolijk onder het mom van “leuk voor later”. De afgelopen dagen was ik in Austin en in deze blogpost vertel ik over onze eerste 2 dagen.

Zaterdag 13 mei vertrokken Joshua en ik in ons autootje naar Austin, dat is ongeveer 3 uurtjes rijden, dus we waren er zo. Ik had een hele leuke Airbnb geboekt, namelijk een campertje. We gingen “glampen” zoals beschreven stond op de website, wat inhoud dat we gingen douchen, vuurtjes konden stoken en buiten TV konden kijken. Helemaal niet het idee wat ik normaal heb bij kamperen, of zoals ik zeg kramperen hihi. Respect voor mensen die 3 weken in een tentje kunnen liggen, ik denk niet dat ik het zou overleven.

Nadat we onze spulletjes in de camper gelegd hadden zijn we weer in de auto gesprongen om wat te gaan eten, we hadden gekozen voor Sway, een Thais restaurant. Na het heerlijke eten waren we eigenlijk gewoon heel moe en zijn we terug gegaan naar de camper en hebben we wat film gekeken en daarna geslapen. De volgende dag hadden we een drukke planning, we begonnen met een bezoekje aan de Hope Outdoor Gallery. Dit is een stuk grond met wat muren erop waar graffiti kunstenaars (en amateurs…) overal hun kunst op mochten spuiten, zelfs de planten werden niet met rust gelaten. Heel cool om gezien te hebben en al helemaal omdat er wat mensen bezig waren met hele grote kunstwerken neer te zetten, zo indrukwekkend hoe ze dat met een spuitbus kunnen doen.

Processed with VSCO with s3 preset
Sway
Processed with VSCO with c2 preset
HOPE Outdoor Gallery

Het was inmiddels al 100 graden (Fahrenheit haha), dus het was tijd voor wat te drinken en waar kan je beter wat drinken dan bij een kattencafé? Juist, nergens! Dus reden we naar Blue Cat Café waar we omringd werden door lieve katjes die ook nog eens geadopteerd konden worden. Ik wilde ze allemaal, maar helaas, geen plek meer in mijn koffer… Hierna gingen we naar het ‘Greetings From Austin’ sign, lekker toeristisch een foto maken. Van de toerist uithangen krijg je trek, dus hoppa, naar Fresa’s waar we heeeeeerlijke kip hebben gegeten. Het was moederdag, dus voor die gelegenheid was er ook nog eens live muziek, dus maximaal genieten. Had graag mijn mama hier naartoe meegenomen voor een moederdag kippetje, maar misschien volgend jaar! Dromen mag altijd.

Processed with VSCO with hb1 preset
Lucy, die wilde ik wel heel graag meenemen!
Processed with VSCO with c2 preset
Greetings From Austin
Processed with VSCO with a5 preset
Blij hoofd bij Fresa’s

Na het eten zijn we doorgereden naar het Capitol Building, eventjes een kijkje genomen, maar als je net in Washington D.C. bent geweest is dat toch iets minder imposant. En aangezien het dus nog steeds 100 graden was besloten Joshua en ik om lekker in een park te gaan liggen en te werken aan onze tan, in de schaduw. We zijn ook nog eventjes snel langs de Target gereden om kaarsjes te kopen voor een opkomende verjaardag (maar van wieeee??). Toen was het tijd voor avondeten, we hebben gegeten bij Home Slice Pizza wat blijkbaar de beste pizza in Austin is en het was inderdaad erg lekker. Ik kon niet alles op, dus nam ik lekker wat stukjes mee naar huis om tijdens het film kijken nog op te smikkelen. We hebben ook nog even wat gekke winkeltjes op South Congress Street bekeken en daarna was het tijd om naar huis te gaan. We hebben buiten film gekeken en we zijn lek gestoken door de muggen, wat we aan hadden kunnen zien komen, maar hè, het mocht de pret niet drukken!

Dit waren dag 1 & 2 van ons APventure in Austin, vrijdag komt part 2! Liefs X

 

3 Responses

 1. Rob

  Lekker Bloggie weer!!
  Veel gedaan kan je zeggen pfff en dan in die hitte
  super goed gedaan! ik heb de foto’s gezien van de Glamping top ik wil ook…,,,,
  Kus en tot later
  Papa xxx

  Like

 2. Mama

  Nog niet eens bekomen van Austin bevind je je alweer in Chicago. Geweldige foto’s hebben weer gemaakt, niet vergeten ze te sturen. Maak je de foto’s met je mobiel of met het toestel?. Wat ziet het eettentje Sway er geweldig uit en de outdoor gallery ziet er ook uit om een bezoekje te brengen. Goed bezig wat ik zo kan lezen en zien. Veel plezier bij je volgende uitdaging. Kus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s