Going out with a bang

Zo. Mijn semester zit erop! Mijn laatste week hier in Fort Worth begon op zondag, nadat we terug waren gekomen van onze paar daagjes weg. Op zondag zijn Sabine en ik samen naar Sarah gegaan waar we nog één keer een avondje gekookt hebben, namelijk: Indiaas! Onder leiding van Hannah. We hadden kokosrijst en een curry met kip en het was heerlijk. Een goede maaltijd voor de start van de finals week, want die begon maandag. Gelukkig had ik maandag nog geen enkele final, dus zijn Sabine en ik naar de Hulen Mall geweest om nog wat laatste dingetjes te scoren.

Dinsdag had ik mijn eerste final van deze week, om 08:00 sharp zat ik in het lokaal en om 08:20 was ik er alweer uit! Het was Study of Exceptional Students en als je goed geleerd had was de toets dus lekker makkelijk. Verder heb ik deze hele dag een beetje klusjes lopen doen, de laatste dagen zijn toch altijd een beetje rommelig. Want zo ook woensdag heb ik voornamelijk als een kip zonder kop over de campus gerend om alles een beetje te organiseren en ook mijn koffer moest natuurlijk ingepakt worden. In de avond had ik nog repetities voor een optreden van donderdag en daarna ben ik helemaal moe (maar waarvan, dat weet niemand precies…) in mijn bed gaan liggen.

Donderdag had ik mijn optreden! Samen met een groepje moesten we een Iers toneelstuk opvoeren en het ging  heel soepel, weer een final klaar. En dat was ook alweer het einde van mijn finals week. Zoals je kan lezen was deze niet zo gestresst als het misschien klinkt, de meeste finals had ik al eerder gedaan. In de finals week moest ik ook al afscheid nemen van veel mensen en dat was wel stom. Samen met Maddey en Johnnie (twee meisjes uit mijn Intro to Drama klas) ben ik gaan lunchen als afscheid en dat was heel gezellig!

Donderdagmiddag had Jeff een leuke verrassing voor Joshua, Sabine en mij geregeld. We konden gaan schieten op een echte shooting range, nou dat was me een partijtje te gek! We hadden een privé baan en super coole wapens om mee te schieten. Hieronder een filmpje van mij met een Glock Model 19, 9mm (voor de kenners onder ons). En aangezien het weekend nog niet Texan genoeg was zijn we in de avond naar Billy Bob’s gegaan en hebben we BBQ gegeten en een potje gelinedancet. Voor de Boer Zoekt Vrouw kijkers onder ons, ja hier waren boer Olke en zijn Sandra ook! De grootste Honky Tonk in de wereld. Sabine en ik zijn ook nog lekker toeristisch op een stier op de foto geweest, waarom ook niet?! Dit was echt een geweldige dag en een mooie afsluiter van de finals week.

IMG_5148.jpg
Yihaah!
Vrijdag was mijn laatste volle dag en pfoeh, dat was me toch wel even een gekke! We hadden eerst een check van ons appartement, dus de ochtend heb ik gespendeerd aan het schoonmaken van ons huisje. Toen we geslaagd waren kon de dag pas echt beginnen, Sabine en ik zijn met Sarah, Hannah en Mandy een ijsje wezen eten bij MELT en we hebben wat foto’s genomen als aandenken. Hierna kwam het stomme moment dat we ze gedag moesten zeggen, maar het is gelukkig geen tot nooit! Ze zijn nu al bezig met een tripje naar Nederland te plannen. In de avond zijn Marleen, Joshua, Sabine en ik nog uiteten geweest bij H3 Ranch, ons laatste avondmaal. Een echt steakhouse! Ik denk dat ik nog nooit zoveel vlees naar binnen heb gewerkt, maar dat mocht best, van al dat afscheid nemen krijg je trek.

Processed with VSCO with c2 preset
Sabine, Sarah, AP, Mandy & Hannah

Processed with VSCO with q3 preset
Haha politie
Nu zit ik in mijn bed dit te schrijven, terwijl ik mijn ingepakte koffer zie staan en nog wat laatste spulletjes die ik nog moet opruimen (goh, waarom doe ik dat niet nu en ga ik bloggen?). Maar dat kan zaterdagochtend nog wel! Rond een uur of 11 vertrekken Joshua en ik naar Austin en daarmee is ons semester aan TCU tot zijn einde gekomen.

Maar dit einde betekend geen einde van mijn blog, ik ga zeker nog door met schrijven over mijn verdere APventures. Dit is meer een waarschuwing voor de mensen die mijn blog alleen lezen voor mijn studeer ervaringen, die zijn nu klaar. Ik heb alle vakken netjes afgesloten met een A en verlaat TCU dus met een trots gevoel!

Liefs en tot de volgende blog X

p.s. oeeh, spannend, bijna jarig!! (16 mei)

6 Responses

 1. Rob de Boer

  Jeetje Anne, dat je niet uitklaar spat van emoties ! zoveel indrukken en afscheid, bij mij staan de tranen in mijn ogen als ik het allemaal lees.
  Mooi dat je nog doorschrijft aan je Blog ben er verslaafd aan.
  A van Afgesloten en hoe heb je dat afgesloten! inderdaad met een bAng.
  Bijna jarig en dan in Austin hoe leuk zal dat zijn, ff lekker genieten nog schat en dan zien we je snel.
  Kus en tot dinsdag. (virtueel/digitaal)
  Rob

  Like

 2. Ik heb in je blogs gelezen dat je een te gekke tijd hebt gehad en lieve mensen hebt ontmoet! Zeker lastig om afscheid te nemen, maar ook dit hoofdstuk heeft een einde. En tripjes om elkaar te bezoeken, dat wordt zeker ook een feest!! Veel plezier nog in Austin schattie

  Like

 3. Mama

  Hoi vrouwtje,
  Ja hoor, weer leuk om te lezen. Weet niet zo goed meer te reageren omdat we eigenlijk alles al via Skype of WhatsApp besproken hebben. Je bent inmiddels onderweg naar Austin en daar zal je samen met Joshua je verjaardag vieren. Vandaag is hier een kaart bezorgd, waarvan ik vermoed dat hij van jou is en morgen (moederdag) moet openen. Heel veel plezier met je laatste America (nog 21 dagen) avontuur. Geniet ervan

  Like

 4. Meep

  An A-student!! You succeeded very well!! 🎓 Knap hoor, supergoed gedaan! Nu lekker breezin’ out met Joshua en alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Enjoy!

  Like

 5. tineke

  lieve Anne, heb je vandaag – op je 23e verjaardag – een verjaardags kaart ge-emailed, maar die kwam pardoes terug, misschien heb je ’n nieuw email adres? Dus bij deze, een HELE gelukkige 23e verjaardag toegewenst, en ook alsnog felicitaties met je A cijfers! hartstikke cool!
  tineke (in Baja California, Mexico) 🌺🌷🌻🌸🌴💐🌹🎂🐈🌞🐳🍷

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s